De Buyer, Pánev ocelová Carbone Plus 24 cm (5110.24)
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Chcete být součástí klubu?
  1. Úvod
  2. HRNCE A PÁNVE
  3. Pánve
  4. De Buyer, Pánev ocelová Carbone Plus 24 cm (5110.24)

De Buyer, Pánev ocelová Carbone Plus 24 cm (5110.24)

Ocelová pánev Carbone Plus 24cm | De Buyer průměr pánve: 24 cm výška: 3,9 cm váha: 1,9 kg materiál: čistá ocel použití: na všechny typy sporáku vč. i... celý popis
Dostupnost
skladem
Běžná cena
711 Kč
Ušetříte
57 Kč (8 % sleva)
654 Kč
540 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:D-5110-24
Výrobce:De Buyer
Výška:0-10cm
Průměr:24cm
Kompletní specifikace

Ocelová pánev Carbone Plus 24cm | De Buyer

  • průměr pánve: 24 cm
  • výška: 3,9 cm
  • váha: 1,9 kg
  • materiál: čistá ocel
  • použití: na všechny typy sporáku vč. indukce
  • vyrobenu ve Francii

Francouzské ocelové pánve de Buyer jsou nezničitelné. A to doslova. Jsou vyrobeny ze silného plechu a jejich rukojeť je přinýtována. Jsou výborné na smažení, grilování a restování.
 width=

PRVNÍ POUŽITÍ OCELOVÉ PÁNVE CARBONE PLUS 24cm:

Před prvním použitím ocelové pánve pánev opláchněte vařící vodou. Poté dobře pánev osušte papírovou (či jinou) utěrkou. Nalejte do pánve olej do výšky cca 1 cm a pánev nahřívejte asi 5 minut - jestliže olej začne kouřit, či se na něm začnou tvořit bublinky, pánev stáhněte, olej vylejte a pánev po vychladnutí vytřete papírovou utěrkou. Pánev je taktko připravena k použití.

NÁSLEDNÁ PÉČE O OCELOVÉ PÁNVE:

Po použití:

Odstrańte zbytky jídel z pánve, pánev opláchněte horkou (vařící) vodou, ihned otřete do sucha utěrkou a uskladněte na suché místo. Jelikož není pánev pokryta žádnou ochrannou vrstvou proti rzi, dbejte na dokonalé vysušení pánve. Nenechavejte na pánvi zbytky pokrmu, nenechávejte pánev odmočit - zbytky jídel odstraňte mechanicky hrubou žínkou a nemyjte v myčkách nádobí. Dobrým a osvědčeným fíglem při delším nepoužívání pánve je natřít pánev rostlinným olejem.

Čištění a údržba ocelových pánví:

Nasypte na pánev hrubou mořskou sůl (bez vody či oleje), pánev dejte na sporák a pomalu nahřívejte na vysoký stupeň. Pánev nahřívejte cca minutu a půl. Poté pánev vytřete suchou utěrkou a uskladněte na suchém místě. Sůl odstraní zbytky jídel a pachy z pánve.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ PŘI VÝBĚRU A POUŽITÍ OCELOVÝCH PÁNVÍ:

  • Nikdy nenechávejte pánev odmočit či ležet ve vodě!
  • Nikdy nemyjte pánve v myčkách na nádobí!
  • Klidně používejte při čištění hrubou sílu, jestliže povrch poškrábete, vraťte se na začátek a pánev uveďte do provozu jako při koupi nové nové pánve (opláchnout horkou vodou, 1cm oleje, 5 minut vypálit, vytřít do sucha)
  • Rezivění ocelových pánví není důvodem k reklamaci! Jedná se o přirozený jev oceli, kterému se dá předcházet správným použitím (vysušením, skladováním v suchu, namazáním oelejem).

OBJEVIL SE VÁM NA OCELOVÉ PÁNVI REZ?

Pokud se na pánvi objeví rez není důvod k zoufání. Rez mechanicky odstraňte (houbičkou, měkčí drátěnkou či špachtlí). A dále postupujte jako při prvním použití pánve. Jelikož se jedná o přírodní materiál - není se třeba bát. Žádné zdravotní riziko nehrozí - ba právě naopak. Ionty uvolňované z ocelových pánví jsou zdraví prospěšné.

Zboží zařazeno v kategoriích

 

U nás nakoupíte pohodlně z tabletu i mobilu. V sobotu i neděli.

 

Facebook

Služby pro vás
Kontaktní údaje

Kitchenstore.cz

K Pastevníku 1197

739 44 Brušperk

Kontakty na nás
Logo
Vladimír Špalek
2017-2021 Sabo-Špalek, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz