Tomgast, Pánev nerezová 24 cm (P1-2103-24)
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Chcete být součástí klubu?
  1. Úvod
  2. HRNCE A PÁNVE
  3. Pánve
  4. Nerezová pánev
  5. Tomgast, Pánev nerezová 24 cm (P1-2103-24)

Tomgast, Pánev nerezová 24 cm (P1-2103-24)

Profesionální nerezová pánev TOMGAST Nerezové pánve TOMGAST jsou vyrobeny z nerezové oceli 18/10 o síle 1,2mm. Jejich výroba splňuje nejpřísnější evro... celý popis
Dostupnost
skladem
Běžná cena
756 Kč
696 Kč
575 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:P1-2103-24
Výrobce:Tomgast
Výška:0-10cm
Průměr:24cm
  • Kompletní specifikace
  • Tomgast, Pánev nerezová 24 cm (P1-2103-24)
    Tomgast, Pánev nerezová 24 cm (P1-2103-24)
    skladem
    696 Kč
    575 Kč bez DPH
  • ks
Kompletní specifikace

Profesionální nerezová pánev TOMGAST

Nerezové pánve TOMGAST jsou vyrobeny z nerezové oceli 18/10 o síle 1,2mm. Jejich výroba splňuje nejpřísnější evropské normy týkající se technologie výroby a použitých materiálů.

Nerezové pánve TOMGAST

jsou svým určením zaměřeny na nejvytíženější provozy a jsou využívány mnoha profesionálními kuchaři ve Střední Evropě. Pokud jste kuchař či kuchařka, která hledá nádobí bez kompromisů, je TOMGAST vhodná volba. Pánve TOMGAST jsou použitelné na všechny typy sporáků, včetně indukčních. Pánve TOMGAST jsou, díky absenci jakékoli plastové části, použitelné i v troubách. Výhodou nerezových pánví TOMGAST je 7mm silné dno sendvičové konstrukce. Sendvičové dno pánví je tvořeno dvěma vrstvami nerezové oceli, mezi nimiž je nalisovaná vrstva hliníková. Ta slouží jako lepší vodič tepla. Teplo se tak rozvádí rychle a hlavně rovnoměrně po celém obvodu dna pánve. Díky síle dna pánví TOMGAST je zaručena i dobrá akumulace tepla. Další devízou jsou bodované, beznýtové rukojeti, které mají sníženou vodivost tepla pro větší komfort použití při zachování vysoké pevnosti a trvanlivosti.

Technické parametry pánví TOMGAST

Průměr vnitřní: 24cm
Výška: 5,0cm


Co je to sendvičové třívrstvé dno?

První vrstva sendvičového dna je tvořena nerezovou ocelí 18/10 vhodnou pro styk s potravinami, odolnou proti kyselým i zásaditým pokrmům, chemikáliím v průmyslových myčkách a velice odolnou proti korozi a poškození kovovými předměty. Prostřední vrstva sendvičového dna je vyrobena z litého hliníku. Hliník je charakteristický výbornou vodivostí tepla. Tato vrstva zaručuje rovnoměrný a rychlý rozvod tepla po celém povrchu dna. Zabraňuje tak připalování či nerovnoměrnému nahřívání při vaření. Spodní, poslední, vrstva

je vyrobena z nerezové oceli se speciální magnetickou úpravou pro indukční sporáky (dno hrnce na indukci musí chytat magnet). Všechny tři vrstvy sendvičového dna jsou k sobě nalisovány pod vysokým tlakem. Tím se jednotlivé materiály ve svých kontaktních vrstvách prolínají a celé dno je tak kompaktní a při běžném provozu takřka nezničitelné.

 width=

 

Zboží zařazeno v kategoriích
     

 

 

 
U nás nakoupíte pohodlně z tabletu i mobilu. V sobotu i neděli.
 

 

Facebook

2017-2019 Sabo-Špalek, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz