Chef's Choice, Brousek na nože Diamond hone Sharpener CC-120
Logo
Po-Pá: 8:30 - 11:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Rozdíly mezi brousky na nože
18.07.2022 Rady a návody
Rozdíly mezi brousky na nože
Jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými brousky na nože? Poradíme vám s výběrem. číst celé
Zobrazit všechny články
Chcete být součástí klubu?
  1. Úvod
  2. NOŽE, BROUSKY
  3. Brousky na nože
  4. Chef's Choice, Brousek na nože Diamond hone Sharpener CC-120

Chef's Choice, Brousek na nože Diamond hone Sharpener CC-120

Brusič nožů elektrický diamantový

Týden ostrých nožů Kupte si brousek CC-120 do konce tohoto týdne a dostanete od nás univerzální nůž Giesser zdarma. brousek vhodný na veškeré nože do... celý popis
Dostupnost
skladem
3 499 Kč
2 892 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:CC-120
EAN kód:87877001200
Výrobce:Chef¨s Choice
Kompletní specifikace

Týden ostrých nožů

Kupte si brousek CC-120 do konce tohoto týdne a dostanete od nás univerzální nůž Giesser zdarma.

Tupým nožem? Nemusíte.

Tupý nůž je jeden z nejčastějších nešvarů v kuchyni. Pomocí elektrického brousku nožů dokáže nabrousit a hlavně vytvořit nové ostří nože úplně každý.

Professional Edge Select™ 120

Jeden z univerzálních a velmi oblíbených brousků na nože, který je určen pro kompletní sortiment nožů v kuchyni. V četně nožů sportovních, skládacích, pracovních a vlnitých. Brousek je určen pro vytváření ostří poškozených při používání, ale také k přebroušení a nabroušení nožů při běžném používání. Bez rizika přehřátí, jednoduše díky diamantovým kotoučům a přesným vodícím lištám.

Brousek udělá vše za vás

Proces broušení je jednoduchý díky vedení broušeného nože po kotouči pod správným úhlem 20st. který je obvyklý u evropských typů nožů (pro ostření asijských nožů použijte brousek CC-1520). Vy tak jen projíždíte nožem jako by jste chtěli krájet brousek a ten vše udělá za vás.

Jedno video vystačí za deset rádců.

Třífázové broušení CC-120

fáze Vytváření hrany

Na noži vytváří nové ostří o stabilním širokém úhlu. Je to výchozí příprava ostří před dalšími fázemi broušení. Používá se když již nůž nejde naostřit žádným jiným způsobem (fází 2 a 3).

 

Pokud chcete krájet tvrdé materiály či potraviny (maso, tvrdá zelenina, pracovní nože), přeskočíte fázi 2 a přejdete rovnou na fázi 3. Nůž zůstane déle ostrý.

 

fáze Broušení

Vytváří druhou hranu, která je blíž ostří nože. Tím se nůž stává ještě ostřejší a krájení přesnější a jemnější. Je používáno častěji než fáze 1. 

 

Ostří je vhodnější pro měkčí potraviny či přesné krájení. Krájení je jemnější a snažší. Ostří je také ostřejší, ale zákonitě méně odolné proti hrubému zacházení - nárazy na dřevo při porcování masa či u pracovních nožů atp. 

fáze Leštění

Leštění je poslední fází při broušení nože. Zajišťuje jeho dokonalé vyhlazení a maximální ostrost. Vylešťuje ostří od špon a také slouží pro ostření vlnitých a zubatých nožů.

 

Tato fáze se používá také pro běžné doostření nože (namísto růčních brousků). Slouží pro jemné vyhlazení již vytvořeného ostří (fází 1 a 2). Používá se nejčastěji. 

 

+

Univerzální brousek
Jednoduché broušení s výborným výsledkem
Vyrobeno v USA
Dají se vyměnit kotouče

-

nebrousí nůžky

Technické parametry:

Počet fází broušení3
Materiál brusných kotoučů100% diamantové abrazivo
Úhel broušení20°
Jednostranné broušeníAno
Fáze tvorby ostříAno
Fáze broušení nožůAno
Fáze leštění ostříAno
Vhodné pro kuchyňské / kuchařské nožeAno
Vhodné pro řeznické nože a sekáčkyAno
Vhodné pro sportovní / lovecké nožeAno
Vhodné pro zubaté / pilkové nožeAno
Vhodné pro keramické nožeNe
Výška11 cm
Šířka24,5 cm
Hloubka11 cm
Hmotnost1,91 kg
Napětí230 V
Příkon75 W
VýrobaU.S.A.

 

 

U nás nakoupíte pohodlně z tabletu i mobilu. V sobotu i neděli.

 

Facebook

Kontaktní údaje

Kitchenstore.cz

K Pastevníku 1197

739 44 Brušperk

Kontakty na nás
Logo
Ing. Vladimír Špalek
Ing. Vladimír Špalek
Po-Pá: 8:30 - 11:00
2017-2021 Sabo-Špalek, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz