- V KUCHYNI
- U STOLU
- NÁPOJE
- VÍNO, BAR
- KUCHYŇSKÉ SPOTŘEBIČE
- GRILOVÁNÍ

- Úvod
- NOŽE, BROUSKY
- Brousky na nože
- Chefs Choice, Brousek na nože Diamond Hone® CC-2000
Chefs Choice, Brousek na nože Diamond Hone® CC-2000




- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Související zboží1
- Chefs Choice, Brousek na nože Diamond Hone® CC-2000skladem8 149 Kč6 735 Kč bez DPH
Elektrický brousek na nože | ChefsChoice® Commercial Diamond Hone®
Elektrický brousek (brusič) CC-2000 patří do rodiny přístrojů pro komerční (profesionální) použití. Umožňuje dvoufázové ostření nožů a vzhledem k použití 100% diamantových brusných kotoučů dosahuje nejlepších výsledků při broušení.
- diamantové ostření – za několik sekund získáte maximální ostrost
- leštění,obtahování – vyhlazuje a leští ostrou hranu nože
Elektrický brousek nožů CC-2000 umožňuje ostřit širokou škálu gastronomických profesionálních nožů včetně asijských zkosených, nožů z nejtvrdších slitin,sportovních i kapesních nožů. Tento brousek lze použít dokonce i na vroubkované a pilkové nože.
Rychlost, za kterou dokáže tento brousek naostřit nůž se pohybuje řádově ve vteřinách. Nevyžaduje použití síly ani zkušeností. Komerční brusič umožňuje velmi snadné demontování brousícího modulu pro snadné čištění v myčkách na nádobí. Brusič je certifikován nezávislou institucí NSF pro bezpečné komerční produkty.
Tento model brousku nožů elektrického je vhodný zejména pro střední a větší gastroprovozy.
Počet fází broušení: | 2 |
Časová náročnost úpravy ostří: | 10-20 sekund |
Výkon: | 150W |
Použití: | všechny druhy kuchyňských nožů, asijské zkosené, vroubkované a zubaté, sportovní a kapesní |
POROVNÁVACÍ TABULKA ELEKTRICKÝCH BRUSIČŮ NOŽŮ AMERICKÉHO VÝROBCE CHEFSCHOICE
Model | CC-320 | CC-130 | CC-2000 | CC-2100 | CC-270 | CC-1520 |
Počet fází broušení | 2 | 3 | 2 | 3 | 3 | 3 |
Velmi tvrdé nože | Ne | Ano | Ano | Ano | Ne | Ano |
Statické ocílky | Ne | Ano | Ne | Ano | Ano | Ne |
Příkon | 75W | 75W | 150W | 175W | 75W | 125W |
Diamantové kotouče | Ano | Ano | Ano | Ano | Ano | Ano |
Možno mýt kotouče v myčce | Ne | Ne | Ano | Ano | Ne | Ne |
Volba úhlu broušení německý/japonský | Ne | Ne | Ne | Ne | Ne | Ano |
Použití elektrických brousků v profesionální kuchyni snižuje nejen náklady za broušení nožů, ale také zvyšuje efektivitu kuchyně a bezpečnost práce. Elektrické brousky nožů od společnosti Chef’schoice jsou prověřeny již 20-ti letou praxí v kuchyních po celém světě.