Chefs Choice Brousek na nože Professional Sharpening Station® 130
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Chcete být součástí klubu?
  1. Úvod
  2. NOŽE, MLÝNKY, BROUSKY
  3. Brousky na nože
  4. Chefs Choice, Brousek na nože Professional Sharpening Station® CC-130

Chefs Choice, Brousek na nože Professional Sharpening Station® CC-130

Brusič nožů elektrický diamantový

Tupým nožem maximálně na tchýni Tupý nůž je jeden z nejčastějších nešvarů v kuchyni. Pomocí elektrického brousku nožů dokáže nabrousit a hlavně vytvo... celý popis
Dostupnost
na dotaz
Běžná cena
4 380 Kč
3 627 Kč
2 998 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:CC-130
Výrobce:Chef¨s Choice
Kompletní specifikace

chefschoice

Tupým nožem maximálně na tchýni

Tupý nůž je jeden z nejčastějších nešvarů v kuchyni. Pomocí elektrického brousku nožů dokáže nabrousit a hlavně vytvořit nové ostří nože úplně každý.

Professional sharpening stationTM

Elektrický  brousek na nože CC-130 patří do rodiny profesionálních přístrojů vhodných jak do domácností tak pro menší gastro provozy. Umožňuje třífázové ostření nožů a vzhledem k použití 100% diamantových brusných kotoučů a velice přesných vodících lišt dosahuje nejlepších výsledků při broušení celé škály nožů.

Brousek udělá vše za vás

Proces broušení je jednoduchý díky vedení broušeného nože po kotouči pod správným úhlem 20st. který je obvyklý u evropských typů nožů (pro ostření asijských nožů použijte brousek CC-1520). Vy tak jen projíždíte pomalu nožem jako by jste chtěli krájet brousek. A ten vše udělá za vás. Jak to vše funguje se podívejte v přiloženém videu.

Jedno video vystačí za deset rádců.

Třífázové broušení CC-130

fáze Vytváření hrany

Na noži vytváří nové ostří o stabilním širokém úhlu pomocí rotujících kotoučů ze 100% diamantového abraziva. Je to výchozí příprava ostří před dalšími fázemi broušení. Používá se když již nůž nejde naostřit žádným jiným způsobem (fází 2 a 3).

 

Pokud chcete krájet tvrdé materiály či potraviny (maso, tvrdá zelenina, pracovní nože), přeskočíte fázi 2 a přejdete rovnou na fázi 3. Nůž zůstane déle ostrý.

 

fáze Zpevnění ostří

Vytváří mikroskopické rýhy na ostří pomocí přesných malých ocílek. Nůž se stává ostřejší a velmi vhodný pro krájení vláknitých potravin. Je používáno častěji než fáze 1. Vždy když potřebujete a máte pocit, že již není nůž ostrý.

 

Ocílky a přesné vedení nože usnadní přebrušování nože ikdyž nejste profík. Používá se vždy když máte pocit, že nůž již není stoprocentní. Pokud vám již nepomáhá ani tento stupeň, tak přecházíte na stupeň 1. 

fáze Leštění

Leštění je poslední fází při broušení nože. Zajišťuje jeho dokonalé vyhlazení a maximální ostrost. Vylešťuje ostří od špon a také slouží pro ostření vlnitých a zubatých nožů.

 

Tato fáze se používá také pro běžné doostření nože (namísto růčních brousků). Slouží pro jemné vyhlazení již vytvořeného ostří (fází 1 a 2). Používá se nejčastěji. Když chcete mít extra ostrý nůž, brousíte postupně 1, 2 a 3.

 

+

Univerzální brousek
Jednoduché broušení s výborným výsledkem
Vyrobeno v USA
Dají se vyměnit kotouče
Prostřední stupeň jsou ocílky, nůž je přesně veden, takže broušení zvládne každý

-

nebrousí nůžky

Technické parametry:

Počet fází broušení3
Materiál brusných kotoučů100% diamantové abrazivo
Úhel broušení20°
Jednostranné broušeníAno
Fáze tvorby ostříNe
Fáze broušení nožůAno
Fáze leštění ostříAno
Zpevnění / narovnávání ostří (ocílka)Ano
Vhodné pro kuchyňské / kuchařské nožeAno
Vhodné pro řeznické nože a sekáčkyAno
Vhodné pro sportovní / lovecké nožeAno
Vhodné pro zubaté / pilkové nožeAno
Vhodné pro keramické nožeNe
Výška11 cm
Šířka24,5 cm
Hloubka11 cm
Hmotnost1,92 kg
Napětí230 V
Příkon75 W
VýrobaU.S.A.

 

  

     

 

 

 
U nás nakoupíte pohodlně z tabletu i mobilu. V sobotu i neděli.
 

 

Facebook

Nejčtenější na Blogu
Kontaktní údaje

Kitchenstore.cz

K Pastevníku 1197

739 44 Brušperk

Kontakty na nás
Logo
Vladimír Špalek
2017-2020 Sabo-Špalek, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz