Chefs Choice, Brousek na nože Diamond Hone® AngleSelect® 1520
Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Chcete být součástí klubu?
  1. Úvod
  2. NOŽE, MLÝNKY, BROUSKY
  3. Brousky na nože
  4. Chefs Choice, Brousek na nože Diamond Hone® AngleSelect® CC-1520

Chefs Choice, Brousek na nože Diamond Hone® AngleSelect® CC-1520

Brusič nožů elektrický diamantový na asijské i evropské nože

Tupým nožem maximálně na tchýni Tupý nůž je jeden z nejčastějších nešvarů v kuchyni. Pomocí elektrického brousku nožů dokáže nabrousit a hlavně vytvoř... celý popis
Dostupnost
skladem
Běžná cena
5 143 Kč
4 259 Kč
3 520 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:CC-1520
Výrobce:Chef¨s Choice
Kompletní specifikace

Tupým nožem maximálně na tchýni

Tupý nůž je jeden z nejčastějších nešvarů v kuchyni. Pomocí elektrického brousku nožů dokáže nabrousit a hlavně vytvořit nové ostří nože úplně každý.

Diamond Hone® AngleSelect® CC-1520

Jeden z univerzálních a velmi oblíbených brousků na nože, který je určen pro kompletní sortiment nožů v kuchyni. K tomu přidává jedinečnou vlastnost a to možnost brousit nejen pod klasickým úhlem 20st. ale také pod úhlem 15st, což je standardní úhel u asijských či japonských nožů. Brousek je určen pro vytváření ostří poškozených při používání, ale také k přebroušení a nabroušení nožů při běžném používání. Bez rizika přehřátí, jednoduše díky diamantovým kotoučům a přesným vodícím lištám.

Zvolte si úhel broušení 15 nebo 20°

Tento brousek nabrousí také asijské nože, které se brousí pod ostřejším úhlem 15°.  Proces broušení je jednoduchý díky vedení broušeného nože po kotouči pod správným úhlem 15st (fáze jedna), která je vhodná pro asijské nože, nebo 20st. (fáze 2) který je obvyklý u evropských typů nožů. Vy tak jen projíždíte nožem jako by jste chtěli krájet brousek a ten vše udělá za vás.

Podívejte se jak funguje tento brousek:

Tři možnosti broušení:

Broušení pod úhlem 15°: brousek vytváří nové ostří pod velmi ostrým úhlem, který je typickým pro asijské (japonské) nože. Nůž je tak velmi ostrý a určen pro přesné krájení zeleniny a jiných potravin. S tím také souvisí větší náchylnost na tupení nože.

Broušení pdo úhlem 20°: brousek vytváří nové ostří pod úhlem 20°, který je typický pro klasické nože evropského typu. Nůž je méně ostrý než u asijských nožů, ale více vydrží.

Leštění a čištění nožů, broušení vlnitých nožů: pomocí ohebných leštících kotoučů se ostří čistí po broušení ve fázích 1 a 2. Třetí fáze brousku slouží také pro přebroušení vlnitých nožů.

+

Dva úhly broušení
I na asijské nože
Jednoduché broušení s výborným výsledkem
Vyrobeno v USA
Dají se vyměnit kotouče

-

nebrousí nůžky

Technické parametry:

Počet fází broušení3
Materiál brusných kotoučů100% diamantové abrazivo
Úhel broušení15° / 20°
Jednostranné broušeníAno
Fáze tvorby ostříNe
Fáze broušení nožůAno
Fáze leštění ostříAno
Zpevnění / narovnávání ostří (ocílka)Ne
Vhodné pro kuchyňské / kuchařské nožeAno
Vhodné pro řeznické nože a sekáčkyAno
Vhodné pro sportovní / lovecké nožeAno
Vhodné pro zubaté / pilkové nožeAno
Vhodné pro keramické nožeNe
Výška10,5 cm
Šířka25 cm
Hloubka10,5 cm
Hmotnost1,96 kg
Napětí230 V
Příkon75 W
VýrobaU.S.A.

 

     

 

 

 
U nás nakoupíte pohodlně z tabletu i mobilu. V sobotu i neděli.
 

 

Facebook

Nejčtenější na Blogu
Kontaktní údaje

Kitchenstore.cz

K Pastevníku 1197

739 44 Brušperk

Kontakty na nás
Logo
Vladimír Špalek
2017-2020 Sabo-Špalek, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz