Chefs Choice, Brousek na nože Diamond Hone® AngleSelect® 1520
Logo
Po-Pá: 8:30 - 11:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Chcete být součástí klubu?
  1. Úvod
  2. NOŽE, BROUSKY
  3. Brousky na nože
  4. Chefs Choice, Brousek na nože Diamond Hone® AngleSelect® CC-1520

Chefs Choice, Brousek na nože Diamond Hone® AngleSelect® CC-1520

Brusič nožů elektrický diamantový na asijské i evropské nože

Tupým nožem maximálně na tchýni Tupý nůž je jeden z nejčastějších nešvarů v kuchyni. Pomocí elektrického brousku nožů dokáže nabrousit a hlavně vytvoř... celý popis
Dostupnost
skladem
Běžná cena
5 760 Kč
Ušetříte
1 061 Kč (18 % sleva)
4 699 Kč
3 883 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:CC-1520
Výrobce:Chef¨s Choice
Kompletní specifikace

Tupým nožem maximálně na tchýni

Tupý nůž je jeden z nejčastějších nešvarů v kuchyni. Pomocí elektrického brousku nožů dokáže nabrousit a hlavně vytvořit nové ostří nože úplně každý.

Diamond Hone® AngleSelect® CC-1520

Jeden z univerzálních a velmi oblíbených brousků na nože, který je určen pro kompletní sortiment nožů v kuchyni. K tomu přidává jedinečnou vlastnost a to možnost brousit nejen pod klasickým úhlem 20st. ale také pod úhlem 15st, což je standardní úhel u asijských či japonských nožů. Brousek je určen pro vytváření ostří poškozených při používání, ale také k přebroušení a nabroušení nožů při běžném používání. Bez rizika přehřátí, jednoduše díky diamantovým kotoučům a přesným vodícím lištám.

Zvolte si úhel broušení 15 nebo 20°

Tento brousek nabrousí také asijské nože, které se brousí pod ostřejším úhlem 15°.  Proces broušení je jednoduchý díky vedení broušeného nože po kotouči pod správným úhlem 15st (fáze jedna), která je vhodná pro asijské nože, nebo 20st. (fáze 2) který je obvyklý u evropských typů nožů. Vy tak jen projíždíte nožem jako by jste chtěli krájet brousek a ten vše udělá za vás.

Podívejte se jak funguje tento brousek:

Tři možnosti broušení:

Broušení pod úhlem 15°: brousek vytváří nové ostří pod velmi ostrým úhlem, který je typickým pro asijské (japonské) nože. Nůž je tak velmi ostrý a určen pro přesné krájení zeleniny a jiných potravin. S tím také souvisí větší náchylnost na tupení nože.

Broušení pdo úhlem 20°: brousek vytváří nové ostří pod úhlem 20°, který je typický pro klasické nože evropského typu. Nůž je méně ostrý než u asijských nožů, ale více vydrží.

Leštění a čištění nožů, broušení vlnitých nožů: pomocí ohebných leštících kotoučů se ostří čistí po broušení ve fázích 1 a 2. Třetí fáze brousku slouží také pro přebroušení vlnitých nožů.

+

Dva úhly broušení
I na asijské nože
Jednoduché broušení s výborným výsledkem
Vyrobeno v USA
Dají se vyměnit kotouče

-

nebrousí nůžky

Technické parametry:

Počet fází broušení3
Materiál brusných kotoučů100% diamantové abrazivo
Úhel broušení15° / 20°
Jednostranné broušeníAno
Fáze tvorby ostříNe
Fáze broušení nožůAno
Fáze leštění ostříAno
Zpevnění / narovnávání ostří (ocílka)Ne
Vhodné pro kuchyňské / kuchařské nožeAno
Vhodné pro řeznické nože a sekáčkyAno
Vhodné pro sportovní / lovecké nožeAno
Vhodné pro zubaté / pilkové nožeAno
Vhodné pro keramické nožeNe
Výška10,5 cm
Šířka25 cm
Hloubka10,5 cm
Hmotnost1,96 kg
Napětí230 V
Příkon75 W
VýrobaU.S.A.

 

 

U nás nakoupíte pohodlně z tabletu i mobilu. V sobotu i neděli.

 

Facebook

Kontaktní údaje

Kitchenstore.cz

K Pastevníku 1197

739 44 Brušperk

Kontakty na nás
Logo
Ing. Vladimír Špalek
Ing. Vladimír Špalek
Po-Pá: 8:30 - 11:00
2017-2021 Sabo-Špalek, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz