Rozdíly mezi brousky na nože
Logo
Po-Pá: 8:30 - 11:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Rozdíly mezi brousky na nože
18.07.2022 Rady a návody
Rozdíly mezi brousky na nože
Jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými brousky na nože? Poradíme vám s výběrem. číst celé
Zobrazit všechny články
Chcete být součástí klubu?
  1. Úvod
  2. Blog
  3. Rady a návody
  4. Rozdíly mezi brousky na nože
18.07.2022
Rady a návody

Rozdíly mezi brousky na nože

Základní rozdíly brousků na nože ChefsChoice

Nevíte si rady s výběrem vhodného brousku na nože? Tento článek ma za cíl vám objasnit rozdíly mezi brousky amerického výrobce firmy Chef's Choice.

Nejčastější dotaz: Jaký je rozdíl mezi brouskem CC-130 a CC-120?

CC-120:

  • broušení ve 3 fázích 
    • 1. stupeň jsou diamantové kotouče s hrubou zrnitostí
    • 2. stupeň jsou diamantové kotouče s jemnější zrnitostí
    • 3. stupeň jsou leštící kotouče

CC-130:

  • broušení ve 3 fázích
    • pouze 1. stupeň jsou diamantové kotouče
    • 2. stupeň je statická, kovová ocílka na dobrušování nožů (když se vám zdá nůž tupý, tak jej protáhnete a můžete používat) - není potřeba neustále nůž brousit diamantovým kotoučem.
    • 3. stupeň jsou leštící kotouče

CC-1520:

  • broušení ve 3 fázích
    • 1. stupeň jsou diamantové kotouče (broušení pod úhlem 20st.)
    • 2. stupeň jsou diamantové kotouče (broušení pod asijským úhlem 15st.) - nože jsou ostřejší, ale ostří méně vydrží
    • 3. stupeň jsou leštící kotouče

CC-320:

  • broušení pouze ve 2 fázích
  • 1. stupeň jsou diamantové kotouče
  • 2. stupeň jsou leštící kotouče
Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

 

U nás nakoupíte pohodlně z tabletu i mobilu. V sobotu i neděli.

 

Facebook

Kontaktní údaje

Kitchenstore.cz

K Pastevníku 1197

739 44 Brušperk

Kontakty na nás
Logo
Ing. Vladimír Špalek
Ing. Vladimír Špalek
Po-Pá: 8:30 - 11:00
2017-2021 Sabo-Špalek, s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz