Chefs Choice, Brousek na nože Diamond Hone® AngleSelect® CC-1520 Brusič nožů elektrický diamantový na asijské i evropské nože

Neohodnoceno
Značka: Chef¨s Choice
Dostupnost Momentálně nedostupné
Kód: CC-1520
5 737 Kč
Chefs Choice, Brousek na nože Diamond Hone® AngleSelect® CC-1520 Brusič nožů elektrický diamantový na asijské i evropské nože
Neohodnoceno
Značka: Chef¨s Choice
13 let zkušeností
13 let zkušeností
s vybavením pro restaurace, jídelny a jiné gastro provozy.
Výdejní místa po celé ČR
Výdejní místa po celé ČR
objednávku si můžete nechat doručit do stovek výdejních míst po celé ČR
92% sortimentu skladem
92% sortimentu skladem
máme širokou škálu náčiní, vybavení a technologií pro gastro skladem.

 

Tupý nůž je jeden z nejčastějších nešvarů v kuchyni. Pomocí elektrického brousku nožů dokáže nabrousit a hlavně vytvořit nové ostří nože úplně každý.

Diamond Hone® AngleSelect® CC-1520

Jeden z univerzálních a velmi oblíbených brousků na nože, který je určen pro kompletní sortiment nožů v kuchyni. K tomu přidává jedinečnou vlastnost a to možnost brousit nejen pod klasickým úhlem 20st. ale také pod úhlem 15st, což je standardní úhel u asijských či japonských nožů. Brousek je určen pro vytváření ostří poškozených při používání, ale také k přebroušení a nabroušení nožů při běžném používání. Bez rizika přehřátí, jednoduše díky diamantovým kotoučům a přesným vodícím lištám.

Zvolte si úhel broušení 15 nebo 20°

Tento brousek nabrousí také asijské nože, které se brousí pod ostřejším úhlem 15°.  Proces broušení je jednoduchý díky vedení broušeného nože po kotouči pod správným úhlem 15st (fáze jedna), která je vhodná pro asijské nože, nebo 20st. (fáze 2) který je obvyklý u evropských typů nožů. Vy tak jen projíždíte nožem jako by jste chtěli krájet brousek a ten vše udělá za vás.

Podívejte se jak funguje tento brousek:

Tři možnosti broušení:

Broušení pod úhlem 15°: brousek vytváří nové ostří pod velmi ostrým úhlem, který je typickým pro asijské (japonské) nože. Nůž je tak velmi ostrý a určen pro přesné krájení zeleniny a jiných potravin. S tím také souvisí větší náchylnost na tupení nože.

Broušení pdo úhlem 20°: brousek vytváří nové ostří pod úhlem 20°, který je typický pro klasické nože evropského typu. Nůž je méně ostrý než u asijských nožů, ale více vydrží.

Leštění a čištění nožů, broušení vlnitých nožů: pomocí ohebných leštících kotoučů se ostří čistí po broušení ve fázích 1 a 2. Třetí fáze brousku slouží také pro přebroušení vlnitých nožů.

+

Dva úhly broušení
I na asijské nože
Jednoduché broušení s výborným výsledkem
Vyrobeno v USA
Dají se vyměnit kotouče

-

nebrousí nůžky

Technické parametry:

Počet fází broušení 3
Materiál brusných kotoučů 100% diamantové abrazivo
Úhel broušení 15° / 20°
Jednostranné broušení Ano
Fáze tvorby ostří Ne
Fáze broušení nožů Ano
Fáze leštění ostří Ano
Zpevnění / narovnávání ostří (ocílka) Ne
Vhodné pro kuchyňské / kuchařské nože Ano
Vhodné pro řeznické nože a sekáčky Ano
Vhodné pro sportovní / lovecké nože Ano
Vhodné pro zubaté / pilkové nože Ano
Vhodné pro keramické nože Ne
Výška 10,5 cm
Šířka 25 cm
Hloubka 10,5 cm
Hmotnost 1,96 kg
Napětí 230 V
Příkon 75 W
Výroba U.S.A.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Brousky na nože
Hmotnost: 2 kg

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola