Chefs Choice, Brousek na nože Professional Sharpening Station® CC-130 Chef'sChoice CC-130 brusič nožů elektrický

Neohodnoceno
Značka: Chef¨s Choice
Dostupnost Skladem (4 ks)
Kód: CC-130
4 932 Kč
Chefs Choice, Brousek na nože Professional Sharpening Station® CC-130 Chef'sChoice CC-130 brusič nožů elektrický
Neohodnoceno
Značka: Chef¨s Choice
13 let zkušeností
13 let zkušeností
s vybavením pro restaurace, jídelny a jiné gastro provozy.
Výdejní místa po celé ČR
Výdejní místa po celé ČR
objednávku si můžete nechat doručit do stovek výdejních míst po celé ČR
92% sortimentu skladem
92% sortimentu skladem
máme širokou škálu náčiní, vybavení a technologií pro gastro skladem.

 

Tupý nůž je jeden z nejčastějších nešvarů v kuchyni. Pomocí elektrického brousku nožů dokáže nabrousit a hlavně vytvořit nové ostří nože úplně každý.

Professional sharpening stationTM

Elektrický  brousek na nože CC-130 patří do rodiny profesionálních přístrojů vhodných jak do domácností tak pro menší gastro provozy. Umožňuje třífázové ostření nožů a vzhledem k použití 100% diamantových brusných kotoučů a velice přesných vodících lišt dosahuje nejlepších výsledků při broušení celé škály nožů.

Brousek udělá vše za vás

Proces broušení je jednoduchý díky vedení broušeného nože po kotouči pod správným úhlem 20st. který je obvyklý u evropských typů nožů (pro ostření asijských nožů použijte brousek CC-1520). Vy tak jen projíždíte pomalu nožem jako by jste chtěli krájet brousek. A ten vše udělá za vás. Jak to vše funguje se podívejte v přiloženém videu.

Jedno video vystačí za deset rádců.

Třífázové broušení CC-130

fáze Vytváření hrany

Na noži vytváří nové ostří o stabilním širokém úhlu pomocí rotujících kotoučů ze 100% diamantového abraziva. Je to výchozí příprava ostří před dalšími fázemi broušení. Používá se když již nůž nejde naostřit žádným jiným způsobem (fází 2 a 3).

 

Pokud chcete krájet tvrdé materiály či potraviny (maso, tvrdá zelenina, pracovní nože), přeskočíte fázi 2 a přejdete rovnou na fázi 3. Nůž zůstane déle ostrý.

 

fáze Zpevnění ostří

Vytváří mikroskopické rýhy na ostří pomocí přesných malých ocílek. Nůž se stává ostřejší a velmi vhodný pro krájení vláknitých potravin. Je používáno častěji než fáze 1. Vždy když potřebujete a máte pocit, že již není nůž ostrý.

 

Ocílky a přesné vedení nože usnadní přebrušování nože ikdyž nejste profík. Používá se vždy když máte pocit, že nůž již není stoprocentní. Pokud vám již nepomáhá ani tento stupeň, tak přecházíte na stupeň 1. 

fáze Leštění

Leštění je poslední fází při broušení nože. Zajišťuje jeho dokonalé vyhlazení a maximální ostrost. Vylešťuje ostří od špon a také slouží pro ostření vlnitých a zubatých nožů.

 

Tato fáze se používá také pro běžné doostření nože (namísto růčních brousků). Slouží pro jemné vyhlazení již vytvořeného ostří (fází 1 a 2). Používá se nejčastěji. Když chcete mít extra ostrý nůž, brousíte postupně 1, 2 a 3.

 

+

Univerzální brousek
Jednoduché broušení s výborným výsledkem
Vyrobeno v USA
Dají se vyměnit kotouče
Prostřední stupeň jsou ocílky, nůž je přesně veden, takže broušení zvládne každý

-

nebrousí nůžky

Technické parametry:

Počet fází broušení 3
Materiál brusných kotoučů 100% diamantové abrazivo
Úhel broušení 20°
Jednostranné broušení Ano
Fáze tvorby ostří Ne
Fáze broušení nožů Ano
Fáze leštění ostří Ano
Zpevnění / narovnávání ostří (ocílka) Ano
Vhodné pro kuchyňské / kuchařské nože Ano
Vhodné pro řeznické nože a sekáčky Ano
Vhodné pro sportovní / lovecké nože Ano
Vhodné pro zubaté / pilkové nože Ano
Vhodné pro keramické nože Ne
Výška 11 cm
Šířka 24,5 cm
Hloubka 11 cm
Hmotnost 1,92 kg
Napětí 230 V
Příkon 75 W
Výroba U.S.A.

 

  

Doplňkové parametry

Kategorie: Brousky na nože
Hmotnost: 2 kg
EAN: 87877093991

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola