
13 let zkušeností
s vybavením pro restaurace, jídelny a jiné gastro provozy.

Výdejní místa po celé ČR
objednávku si můžete nechat doručit do stovek výdejních míst po celé ČR

92% sortimentu skladem
máme širokou škálu náčiní, vybavení a technologií pro gastro skladem.
Basalt tác s prolisem se perfektně hodí k servírování kávy ve Froissés hrnku (8 cl). Se svým originálním designem je skvělou volbou na servírování mini dezertů, muffinů, čokoládových fondánů s kousky ovoce. Tento talíř s vysokou odolností je také velmi praktický – můžete na něm jídlo připravit, podávat i prezentovat. Pro elegantní dojem ho doporučujeme spojit s bambusovým podnosem (REV-645200).
Basalt je první kolekce z černé hlíny, čímž představuje významný průlom. Na pohled a na dotek totiž působí jako břidlice, ale najdete u ní všechny přednosti porcelánu: Nepoškrábe se, nerozpadne a zaručuje naprostou čistotu během přípravy jídla. Je tak ideální alternativou tradičních talířů i servírovacích desek.
Rodinná společnost Revol už devět generací vkládá energii i srdce do tvorby jedinečného porcelánu, který poznáte podle originálního designu a vysoké kvality.
Tác s prolisem (Ø 5 cm) 25 × 12 cm
Basalt tác s prolisem (Ø 5 cm) 25 × 12 cm
Parametry
- Materiál: porcelán
- Rozměry: 25 × 12 cm
- Průměr prolisu: 5 cm
- Barva: černá
- Cena uvedena za 1 kus/6 ks v originálním balení
Využití tácu
- Servírování kávy ve Froissés hrnku (8 cl).
- Příprava, servírování a prezentace jídla.
Kolekce Basalt
Basalt je první kolekce z černé hlíny, čímž představuje významný průlom. Na pohled a na dotek totiž působí jako břidlice, ale najdete u ní všechny přednosti porcelánu: Nepoškrábe se, nerozpadne a zaručuje naprostou čistotu během přípravy jídla. Je tak ideální alternativou tradičních talířů i servírovacích desek.
Výrobce
Rodinná společnost Revol už devět generací vkládá energii i srdce do tvorby jedinečného porcelánu, který poznáte podle originálního designu a vysoké kvality.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hrnky |
---|---|
Hmotnost: | 0.4 kg |
EAN: | 3198246426665 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář