Karafa s korkovým uzávěrem 1 l, LUIGI BORMIOLI, BG-11627-1

13 let zkušeností
s vybavením pro restaurace, jídelny a jiné gastro provozy.

Výdejní místa po celé ČR
objednávku si můžete nechat doručit do stovek výdejních míst po celé ČR

92% sortimentu skladem
máme širokou škálu náčiní, vybavení a technologií pro gastro skladem.
Praktická karafa hodící se pro podávání jakýchkoliv alkoholických i nealkoholických nápojů si najde své místečko v jakémkoliv podniku. Vyrábí se z odolného skla a v elegantním, jednoduchém designu, který ohromí nejedno oko a hodí se do všech interiérů. Korkový uzávěr chrání nápoj před nežádoucími nepříjemnostmi, například hmyzem v nápoji.Odolnost skla zajišťuje dlouhodobou radost z užívání. Vhodná i pro mytí v myčkách na nádobí. Jemně laserem zabroušený okraj a dokonalé napojení celé sklenice zpříjemňuje degustační prožitek.
Speciální křišťálové sklo vyvinuté firmou Luigi Bormioli zachovávající veškeré přednosti nápoje.

Karafa s korkovým uzávěrem 1 l
Sublime karafa s korkovým uzávěrem 1 l
Parametry
- Materiál: unikátní křišťálové sklo SON.hyx®
- Objem: 1 l
- Výška: 26,3 cm
- Průměr: 8,9 cm
- Barva: transparentní
- Vhodné do myčky na nádobí
- Cena uvedena za 1 kus/1 ks v originálním balení
Využití karafy
- Podávání různých alko i nealko nápojů.
Kolekce Sublime
Tato kolekce spojuje styl s elegancí a přináší tak jednoduchou, čistou krásu na jídelní stoly. Díky své univerzálnosti se produkty této řady hodí do každého podniku a ze stolování vytvoří božský prožitek. Jedinečně odolné sklo dodává na kvalitě a dlouhodobé radosti z používání.Výrobce
Špičkový italský výrobce Luigi Bormioli nápojového skla je známý jako hvězda svého oboru. Pro výrobu svých impozantních kousků používá ušlechtilé materiály, které přináší kvalitu a jedinečný design posilující požitek z degustace a popíjení. Vyvinul tak speciálně navržené druhy skla, které nezkreslují čirost ani chuť nápojů, a zajišťují tak prestižní ochutnávku.Doplňkové parametry
Kategorie: | Džbány a karafy |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář